Eleanor bakt voor de warmste week!



Onze Eleanor is echt een super geëngageerd meisje. Vorig jaar stapte ze naar haar juf met de vraag of ze op school een KetnetKoekenbak konden organiseren.
Het werd een groot succes en als beloning kregen ze Kaatje van Ketnet op bezoek in de kleuterschool. Eleanor glunderde van trots.

Zij koos toen ook het goede doel en schonk de centjes aan het Berrefonds. Een vzw die ouders die hun kindje tijdens of net na de zwangerschap verliezen, enorm goed ondersteunen. Ook wij hebben heel veel aan het Berrefonds gehad toen ons zoontje Hector* stierf.

Dit jaar wil ze zich opnieuw inzetten voor een ander goed doel. Ze kiest dit jaar voor de ALS liga. Een vzw die ons ook nauw aan het hart ligt. Eleanor haar oma, de mama van Hendrik stierf iets meer dan acht jaar geleden aan deze aandoening. Voor ik samen was met Hendrik had ik er eigenlijk nog nooit van gehoord. Maar het is echt een vreselijke ziekte. Ik bewonder mijn schoonfamilie nog altijd enorm om wat ze voor mijn schoonmoeder gedaan hebben. Ondanks de vele zorgen die ze nodig had, is mijn schoonmoeder altijd thuis kunnen blijven, dicht bij haar familie.

Hoewel Eleanor haar oma nooit gekend heeft, heeft ze toch een duidelijk beeld van wie ze was. We vertellen er ook regelmatig over, zodat ze zeker nooit vergeten wordt.

En zo komt het dus dat Eleanor dit jaar opnieuw een actie op poten wil zetten. Dit keer gaat het niet meer via school maar doet ze het helemaal zelf. Ze gaat appelwafels bakken - we hebben nu eenmaal het geluk dat haar papa en opa superlekker appels telen. En die zal ze verkopen in de hoevewinkel. Ze is nu al superenthousiast en we moeten er nog aan beginnen!

Wie zeker een pakje wil, kan ook al op voorhand bestellen. Dat kan via boerderijvlekken@telenet.be.
Een pakje kost 3 euro.



Afhalen kan tijdens twee afhaalmomenten:

- zaterdag 14 december van 14u tot 17u
- zaterdag 21 december van 12u tot 15u


Smul jij binnenkort ook van de allerlekkerste wafels?








Reacties

Populaire posts